Kontakt og åbningstider

Hvis du ønsker, at komme i kontakt med os, kan du enten sende en besked via kontaktformularen eller ringe til os på tlf. 28 71 52 72 alle hverdage mellem klokken 8 og 16, fredag dog kun til kl. 15.


Svarer vi ikke telefonen med det samme, er det typisk fordi vi er i gang med undersøgelse og behandling af et dyr, men hvis du lægger en besked på telefonsvareren, ringer vi tilbage så snart vi er ledige igen.


Vores klinik ligger på Klostergårdsvej 60, 4320 Lejre.Brug for dyrlæge uden for åbningstid?

Er din hest, hund eller kat blevet akut syg eller er kommet til skade kan du altid komme i kontakt med en dyrlæge.


Vi er en del af Hestevagten Sjælland, som altid er klar til at hjælpe syge og tilskadekomne heste og alle dyrlæger tilknyttet Hestevagten, har heste som deres speciale.


Hestevagten kan kontaktes på telefon 56 28 22 84Er din hund eller kat kommet til skade eller blevet akut syg uden for vores normale åbningstid, henviser vi til Himmelev Dyrehospital i Roskilde.


Hospitalet kan kontaktes på telefon 46 36 22 66


Vær opmærksom på, at der ved undersøgelse og behandling af din hest, hund eller kat uden for normal åbningstid, tillægges et vagthonorar på minimum 100 % og der normalt skal ske betaling efter endt besøg, enten med kontanter, Dankort eller Mobilepay.Mandag - Torsdag
08.00 - 16.00
Fredag
08.00 - 15.00
Lørdag - Søndag
Lukket