Dyrlægerne

På Kildevangs Dyreklinik Emilie Attwell og Henrik Busch ansat som dyrlæger.


Vi er begge uddannet fra Den Kongelige Veterinære og Landbohøjskole og har tilsammen mange

års erfaring indenfor undersøgelser og behandlinger af heste, hunde og katte.


Vi har altid selv haft dyr og har også begge to redet siden vi var børn. Derfor er vi ikke "kun" dyrlæger,

når vi tilser din hest eller dit kæledyr, men også dyreejere og vi har derfor fuld forståelse for, hvor

vigtig din hest, hund eller kat er for dig.


Nærvær og tryghed for dig og dit dyr

Klinikken er i dag en del af vores private hjem på Klostergårdsvej 60, og vi føler derfor, at vi kan tilbyde mennesker og dyr nogle rolige omgivelser, der ikke bærer for meget præg af hospital og hvide kitler.


Vores vision er, at dyrene ikke skal føle angst eller stress, når de er på besøg hos os, eller omvendt når vi er på besøg hos dem.

Derfor tager vi os også altid god tid til at lære dyret og ikke mindst ejeren at kende, inden vi foretager vores undersøgelse og behandling.


Tryk her for at komme retur til forsiden.

Personale

Henrik Busch


I 2006 valgte Henrik at starte op som selvstændig dyrlæge med speciale i hestens tænder, men behandler i dag også en lang række af de mest almindeligt forekommende lidelser hos heste.


Henrik blev uddannet dyrlæge i 2004 og efter et kort internship på Dubai Equine Hospital, startede han som assistent først på Gundsø Dyreklinik og derefter på Højelse Hesteklinik, hvor han hurtigt fik interessen for undersøgelse og behandling af problemer i hestens tænder, herunder tandrasp, korrektion, udtrækninger mm.


Emilie AttwellEmilie blev uddannet dyrlæge i 2010 og begyndte med det samme, at arbejde sammen med Henrik.

Da Emilie både før og under sin studietid havde haft meget med hunde og katte at gøre, var det naturligt at vi også begyndte at undersøge og behandle dem og dermed blev Kildevangs Dyreklinik en realitet.